Нововолинським матерям подарували зворушливе музичне свято

0
1079

Традиційно у другу неділю травня відзначають День матері. Напередодні цього свята в Нововолинську урочистим концертом привітали дорогих, милих, ніжних, безмежно люблячих жінок-матерів.

Вихованці Дитячо-юнацького центру подарували присутнім матерям зворушливе свято музики, пісні й танцю. Юні артисти дивували вишуканими хореографічними композиціями, заворожували чуттєвою грою на музичних інструментах, завзято веселили публіку і зачаровували проникливим виконанням пісень.

Святковий концерт, приурочений Дню матері, зібрав чимало нововолинців, які гучними оплесками підтримували юних артистів.

“В останній місяць весни, коли земля вкривається травами і квітами, коли настають прекрасні дні і літо стукає у двері, Україна відзначає дуже світле та красиве свято – День Матері. Мама – скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. Мама – це найдорожча, найдобріша, найкрасивіша і найцінніша у світі людина для кожного з нас. Перші кроки, перші слова, перші здерті коліна – все це її турботи, її справи, її життя”- такими проникливими словами привітав присутніх матерів міський голова Віктор Сапожніков.

В рамках заходу очільник міста за внесок у виховання дітей, їх творчий і всебічний розвиток та з нагоди відзначення Дня матері вручив почесні грамоти, цінні подарунки та квіти матерям-героїням, прийомним мамам, багатодітним матерям та іншим. А також побажав усім присутнім гарного настрою, щастя, здоров’я та Божої благодаті.

Тепла, дружня атмосфера, приємні танцювально-співочі подарунки та щирі посмішки зробили цей весняний день по-справжньому яскравим та незабутнім і додали щасливих нот у життя всіх, хто взяв участь у святкуванні.


Традиції святкування таких Днів різняться, але єдині вони в одному: цей день – чудовий привід висловити своїм матерям та близьким почуття, які ми не проявляємо у суєті буднів. Це привід зібратися всією родиною і влаштувати собі свято, від усієї душі порадіти тому, що ми є один в одного.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here